Indramning​

Vi udfører alle slags indramninger

Kig ind – og få professionel rådgivning om indramning

Kom ind og få professionel rådgivning om indramning i vores butik, hvor du også kan vælge blandt de ca. 200 rammeprøver.

​Vi hjælper gerne med at finde det bedste resultat til netop dit billede.

Du kan altid være sikker på at få det bedste resultat

På vores indramningsværksted i Ikast udfører vi alle slags indramninger, både af malerier, fotos, kort, broderier og lignende.

​Vi anvender de mest moderne rammemaskiner til opskæring, opklæbning af plakater og udskæring af passe partout. Derfor kan du altid være sikker på at få det bedste resultat, når du vælger indramning hos Glas & Rammer.

Få et uforpligtende tilbud på indramning

Indramning af billeder

Vi indrammer de billeder, der står dig nært, så de fremstår på bedst mulig vis. Uanset om du vil have indrammet brudebilledet, billeder af børnene eller noget helt tredje, er du sikret et godt resultat hos Glas & Rammer.

Indramning af malerier

Uanset om du er kunstner eller privat, der skal have indrammet dine malerier, står vi klar til at hjælpe dig. Hvad enten du ønsker nye malerier indrammet eller nye rammer på gamle malerier, så de fremstår pænere, kan vi hjælpe dig.

Indramning af plakater

Plakater er en nem og ofte billig måde at indrette hjemmet på. Hos Glas & Rammer indrammer vi dine plakater, så de holder længere og fremstår mere eksklusivt. Vi har et stort udvalg af rammer, så der er mange muligheder for at få dine plakater indrammet, så de passer til din personlige stil.

​Indramning af fotos

Om du er fotograf, der ønsker indramning af fotos eller blot ønsker dine bedste familiefotos indrammet, kan du give dine fotos nyt liv med en indramning. Med vores ca. 200 forskellige rammer er der rig mulighed for at få indrammet dine fotos, så de passer både til hjemmet og til det indtryk, du ønsker at dit foto skal gøre på dem, der ser det.

Få malet dit eget motiv

Vore tilknyttede kunstnere maler gerne din fødegård, børnene, kæledyrene eller det motiv du måtte foretrække. Du afleverer blot et foto af det ønskede motiv, så sørger Glas & Rammer for, at du får ægte maleri – malet med pensel – i løbet af få uger. Og du får et foto af det færdige maleri til godkendelse før leveringen. Kom ind og se eksempler på malerierne i vores butik.