​Døgnvagt

Tlf: 97 15 12 51

Her finder du os

Merkurvej 4D
7430, Ikast​

Glas & Rammer ApS
Merkurvej 4D
7430 Ikast
Tlf.: 97 15 12 51
CVR: 29618798
info@glasogrammer.dk

Termoruder - Et miljørigtigt og økonomisk valg

Hos Glas & Rammer udskifter og reparerer vi dine termorude, alt efter hvad der bedst kan betale sig for dig.

Vi leverer termoruder med glas fra en af de førende glasleverandører på det danske marked. Dette sikrer dig, at kvaliteten er i top og et stort udvalg. Vi kan derfor levere termoruder, der matcher netop dit behov.

Muligheder med termoruder fra Glas & Rammer

Mulighederne er mange, når du vælger termoruder fra Glas & Rammer. Nye termoruder kan være med til at sikre et bedre indeklima i huset og samtidig give besparelser på varmeregningen. Glas & Rammer laver gerne en energiberegning for dig, som viser besparelsen under hensyntagen til, at investeringen også skal tjene sig hjem.

fordele-termoruder

Montering af termoruder

Vi monterer termoruder i alle faconer, og du kan få montering af termoruder med blandt andet:

Matteret glas

Termoruder med matteret glas slipper stadig solens energi ind, og du får derved både lys og varme ind i hjemmet. Samtidig sikrer du privatlivet at hindre andre i at kigge ind.

Lyd- og støjdæmpende glas

Er du generet af udefrakommende støj er vores lyd- og støjdæmpende termoruder det oplagte valg. Du kan på den måde få mindsket den støj, der går gennem dine eksisterende ruder.

Solafskærmende glas

Oplever du problemer med meget varme, når solen bager på huset, er termoruder med solafskærmende glas et rigtig godt alternativ til at montere solfilm på dine ruder - og så afhjælper det samtidig blegning af dine møbler m.v.

Sikkerhedsglas

I offentlige bygninger bør man altid overveje sikkerhedsglas. Udover offentlige bygninger er termoruder med sikkerhedsglas også en god ide de steder, hvor der færdes mange mennesker. Sikkerhedsglas fåes både som hærdet glas, lamineret glas eller en kombination af disse.

Brandhæmmende glas

Termoruder med brandhæmmende glas er lavet til at modstå høj varmeudvikling fra brand og gasser, i det tilfælde at uheldet er ude. Der findes flere niveauer af beskyttelse, fra glas der stopper flammerne, til glas der også stopper strålevarmen og dermed hindre en brands udbredelse i op til 2 timer. Der findes endog brandhæmmende glas, der skifter farve ved varmepåvirkning, så ilden ikke vil kunne ses og skabe panik fra en eventuel flugtvej. Samtidig er brandhæmmende ruder eller glaspartier med til at sikre, at branden tilføres mindst mulig næring i form af ilt.

Indbyggede persienner

Persienner og gardiner samler let på støv, og samtidig er de besværlige at rengøre. Når du vælger termoruder med indbyggede persienner, sikrer du en nem rengøring og slipper for det støv, der ellers vil samle sig her, og samtidig undgår du blafrende persienner og gardiner, når du lufter ud.

Selvrensende glas

Der findes sjovere ting end at vaske vinduer. Når du vælger termoruder med selvrensende glas, undgår du at vaske vinduer så ofte. En belægning på glasset sikrer at støv og snavs har vanskeligt ved at sætte sig på ruderne. Termoruder med selvrensende glas er især et oplagt valg til tagvinduer, der typisk er svært tilgængelige.

Ornamentglas i forskellige mønstre

Ornamentglas ses ofte på badeværelser, hvor de fleste nok kender dem fra. Ligesom matteret glas sikrer termoruder med ornamentglas privatlivet ved at skærme for indkig. Vi leverer ornamentglas i forskellige mønstre, der passer til det udtryk du ønsker. Udover det praktiske ved at sikre diskretion, kan ornamentglas også være med til at give et flot lysspil eller ændre rummets udtryk.

​TIP: Tjek dine ruder med ligther-testen

Hold en tændt ligther i en fingers afstand (ca. 5 cm) fra ruden. I en termorude med to glas vil man kunne se 4 flammer spejle sig.

Hvis der er energibelægning på ruden, vil den ene flamme (typisk nr. 2) have en anden farve end de andre tre flammer. Flammen kan få mange forskellige farver, alt efter hvilken type energibelægning, der er på ruden, det vil sige; ingen farve – ingen energibelægning!

Det betyder så, at du kan spare penge ved at udskifte dine ruder. Du kan typisk spare mellem 450 og 600 kr. pr. måned i varmeudgifter, beregnet ud fra et hus med 40 m² glas og en lige fordeling af ruderne i alle verdenshjørner, uden skyggefaktor, for en 9 måneders fyringssæson og en pris på kr. 1,30 pr. kWh. Glas & Rammer laver gerne en energiberegning for dig, som viser besparelsen under hensyntagen til, at investeringen også skal tjene sig hjem.

Få et uforpligtende tilbud på dine nye termoruder nu

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Glas & Rammer ApS

​​CVR: 29618798

Åbningstider i butikken

Mandag - Torsdag: kl 13:00-17:00

Fredag: 13:00-16:00

Adresse information​

Merkurvej 4D. 7430 Ikast

​Find os med Google Map's

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 15 12 51

​E-mail: info@glasogrammer.dk