​Døgnvagt

Tlf: 97 15 12 51

Her finder du os

Merkurvej 4D
7430, Ikast​

Glas & Rammer ApS
Merkurvej 4D
7430 Ikast
Tlf.: 97 15 12 51
CVR: 29618798
info@glasogrammer.dk

Solfilm & Sikkerhedsfilm i Ikast og omegn

Solfilm

Solskin er dejligt, men også et af de største problemer for mange kontorarbejdspladser. Den høje varme, som kommer fra computer-skærme, lamper og ikke mindst fra solen, er vanskelig at komme af med og har kontoret mange vinduer og en dårlig ventilation, så sidder mange faktisk og arbejder i en bageovn.

- Men det behøver ikke at være sådan. Med solfilm fjerner vi bl.a. blænding fra solen i f.eks. computerskærme og afviser mellem 30 og 85% af solvarmen, samtidig med at solfilmen sørger for en vis UV-beskyttelse.

Med den rigtige solfilm kan rumtemperaturen sænkes med op til 6 C°.

Sikkerhedsfilm

Glas er flot og funktionelt men også farligt. Derfor findes der en (usynlig) sikkerhedsfilm, som gør, at i stedet for at glasset splintrer i tusind stykker, når/hvis det går i stykker, holder sikkerhedsfilmen glasset sammen, så der opstår minimal skade på personer og ting.

Behovet for sikkerhedsfilm kan være forskelligt. Det kan være med til at forhindre indbrud, minimere skader ved hærværk eller beskytte mod personskade, hvis uheldet er ude.

Mange tøjbutikker har ruder med sikkerhedsfilm, da det sparer dem for at måtte smide alt tøjet fra udstillingsvinduet ud, hvis glasset skulle blive smadret. Samtidig beskyttes inventar, og produkter beskyttes mod falming, da der er UV-filter i filmen, hvilket udelukker op til 99% af de skadelige UV-stråler.


Der findes også en kombination af sikkerheds- & solfilm, så man ikke går på kompromis med sikkerheden, selv om solvarmen reduceres.

Få et godt tilbud på solfilm og sikkerhedsfilm

​Vi står klar til at rådgive dig og give tilbud på solfilm eller sikkerhedsfilm - til dit hjem, din virksomhed eller måske til et helt tredje formål. Du er meget velkommen til at kontakte os, både telefonisk og via kontaktformularen nedenfor.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Glas & Rammer ApS

​​CVR: 29618798

Åbningstider i butikken

Mandag - Torsdag: kl 13:00-17:00

Fredag: 13:00-16:00

Adresse information​

Merkurvej 4D. 7430 Ikast

​Find os med Google Map's

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 15 12 51

​E-mail: info@glasogrammer.dk