​Døgnvagt

Tlf: 97 15 12 51

Her finder du os

Merkurvej 4D
7430, Ikast​

Glas & Rammer ApS
Merkurvej 4D
7430 Ikast
Tlf.: 97 15 12 51
CVR: 29618798
info@glasogrammer.dk

Punkterede ruder​

​En punkteret rude isolerer dårligere end en rude, der ikke er punkteret. Samtidig betyder den punkterede rude, at der dannes dug mellem lagene af glas i ruden. Det ser ikke pænt ud og udsynet bliver dårligere. Det kan derfor være en fordel at udskifte den punkterede rude.

Udskiftning af punkterede ruder

Har du en punkteret rude, kan du enten vælge at nøjes med blot at udskifte den punkterede rude eller at skifte hele vinduet. I mange tilfælde fejler selve vinduet ikke noget, og der er derfor penge at spare ved blot at udskifte den punkterede rude med en ny.

Uanset om du vælger blot at skifte den eller de punkterede ruder eller hele vinduet, har Glas & Rammer ekspertisen til at give dig det bedste resultat.

Skift punkteret rude og spar på energien

Når din punkterede rude alligevel skal udskiftes, får du samtidig fordel af en ny rude med energibelægning. Det holder på varmen og sparer på energien. På den måde kan du skifte dine punkterede ruder løbende, så investeringen i nye ruder bliver mere spiselig.

Stort udvalg af glas, når du skifter punkteret rude

Når du får udskiftet din punkterede rude hos Glas & Rammer, har du mulighed for at få skiftet til det glas, der passer til dit behov. Dette kan eksempelvis være matteret glas, solafskærmende glas, støjdæmpende glas eller sikkerhedsglas.

Vi leverer glas fra en af de førende glasleverandører på det danske marked og kan derfor dække dit behov. Læs mere om nogle af de forskellige typer glas her.

​Få tilbud på udskiftning af punkteret rude nu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af din punkterede rude - og hør mere om dine mange muligheder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Glas & Rammer ApS

​​CVR: 29618798

Åbningstider i butikken

Mandag - Torsdag: kl 13:00-17:00

Fredag: 13:00-16:00

Adresse information​

Merkurvej 4D. 7430 Ikast

​Find os med Google Map's

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 15 12 51

​E-mail: info@glasogrammer.dk