​Døgnvagt

Tlf: 97 15 12 51

Her finder du os

Merkurvej 4D
7430, Ikast​

Glas & Rammer ApS
Merkurvej 4D
7430 Ikast
Tlf.: 97 15 12 51
CVR: 29618798
info@glasogrammer.dk

Blyruder - Charme og nostalgi

Som et af de få steder i landet producerer og reparerer Glas & Rammer stadig de charmerende og nostalgiske blyruder. Uanset om du ønsker reparation eller nye blyruder, kan de lægges om i nye energivenlige ruder.

Det antikke glas, der kendetegner blyruder, er fremstillet efter gamle middelaldermetoder. De små glasstykker samles til en større glasrude ved hjælp af blybånd og lodninger, og deraf har blyruder sit navn. Blyruder findes både i klart glas og i forskellige antik-farver.

Energivenlige blyruder

Den gammeldags fremstillingsmetode gør, at mange tænker, at blyruder ikke er en energivenlig løsning. Du kan dog nemt bevare, eller opnå, det nostalgiske og charmerende udtryk, ved at lade dine gamle blyruder blive lagt om i nye termoruder. På denne måde bliver dine blyruder nu energivenligt tætte og derved gode for både miljø og pengepung.

Uanset om du ønsker nye blyruder, der giver et antikt udseende, eller du vil have dine gamle blyruder repareret, kan du nemt tilføje nostalgi til indretningen uden at gå på kompromis med indeklimaet.

Beskyt og bevar dine gamle blyruder

Når dine gamle blyruder lægges om i nye termoruder, sparer du ikke blot på energien. Dine flotte blyruder bliver samtidig bedre beskyttet mod vejrlig, og vedligeholdelsen bliver derved nemmere og blyruderne holder samtidig længere.

Blyruder til privat, erhverv og det offentlige

Blyruder er i dag nok mest kendt i kirker, hvor de oftest ses og giver et flot udtryk. Glas & Rammer har dog solid erfaring, uanset om du ønsker blyruder i hjemmet, til erhverv eller offentlige institutioner såsom kirker og lignende.

Reparation af blyruder

Har uheldet været ude, så er hjælpen nær. Som et af de få steder i landet der stadig reparerer blyruder, har vi stor erfaring inden for området. Dette er din garanti for et flot resultat i mange år frem.

Få et uforpligtende tilbud på dine blyruder​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Glas & Rammer ApS

​​CVR: 29618798

Åbningstider i butikken

Mandag - Torsdag: kl 13:00-17:00

Fredag: 13:00-16:00

Adresse information​

Merkurvej 4D. 7430 Ikast

​Find os med Google Map's

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 15 12 51

​E-mail: info@glasogrammer.dk