Indvendige glasvægge

Til både privat og erhverv

Næsten ubegrænsede muligheder

Indvendige glasvægge er meget trendy, og mange arkitekter elsker at arbejde med materialet, der giver meget lys og åbenhed. Dette er med til at både private og erhverv er begejstrede for indvendige glasvægge.

Nogle af fordelene ved glasvægge er dagslyset, der kan spredes til mørkere områder samt de fordele glas generelt giver som eksempelvis isolering – både lyd, træk og temperatur.

Hos Glas & Rammer har vi mange års erfaring med indvendige glasvægge til private og erhverv, og vi kan derfor hjælpe dig til at få den bedste løsning, når det gælder din nye indvendige glasvæg.

Mulighederne for indvendige glasvægge er næsten ubegrænsede, men nogle af de mest typiske løsninger kan du se nedenfor.

Glasvægge til kontor

Hvad enten du er interesseret i et kombineret kontor- og salgslokale, som er lyst, eller ønsker et åbent kontorlandskab med glasvægge for at hindre støjgener er indvendige glasvægge til kontoret et godt valg.

Med et kontor med glasvægge har du et åbent kontor, hvor du kan mindske støj og andre gener.

Glasvægge til badeværelset

Glasvægge og glasdøre i badeværelset er meget moderne og med god grund. Du lukker masser af lys ind, men skærmer stadig af for vandet. Samtidig er glas nemt at rengøre glasvægge på badeværelset og kræver ingen vedligeholdelse. For de blufærdige er matteret, delvis matteret eller mønstret glas det oplagte valg, når det gælder glasvægge og brusedøre i badeværelset.

Glasvæg i stuen

I en mørk stue kan glasvæggen være med til at lukke mere lys ind i rummet, og derved lysne hele rummet op. Det kan samtidig være med til at få rummet til at virke større og mere åbent, hvis du har en lille stue.​

Vi hjælper dig med at få den bedste løsning

Hos Glas & Rammer er vi altid klar med gode priser på glasvægge, og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os derfor gerne, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig.

Få et uforpligtende tilbud på glasvægge