Hele Midtjyllands glarmester

Med højt kvalificerede medarbejdere tilbyder vi det meste inden for glas- og glarmesterarbejde, facader og fugearbejde

Glas & Rammer er din/en lokal, fleksibel og professionel glarmester

Uanset om der er tale om opgaver til privat eller erhverv, er det sikkert, at vi hos Glas & Rammer står klar til at være dig behjælpelig med din næste opgave inden for indramning, reparationer af glas og ruder, udskiftning af bilruder, fugning og meget andet. Alt sammen noget, vi er specialiserede i, hvilket sikrer dig den bedst mulige kvalitet.

Kvaliteten i vores arbejde består først og fremmest i, at resultatet skal kunne holde mange år frem i tiden, men naturligvis også at det kommer til at se flot ud. Det gælder, hvad enten der er tale om en ny facade til butikken, eller udskiftning af enkelte ruder i hjemmet. Så uanset om du er på udkig efter en glarmester i Herning, Ikast eller resten af Midtjylland, så står vi klar til at hjælpe dig, når det passer dig bedst.

Du kan altid kontakte os ved at ringe på 97 15 12 51, eller ved at udfylde kontaktformularen her!

Glarmester hele døgnet rundt

Nogle opgaver er mere presserende end andre. Det kan f.eks. være en smadret rude eller ved indbrud, hvor der er brug for en hurtig løsning. Her kan du trygt ringe til os – for vi er en lokal glarmester med døgnvagt. Vi tilbyder blandt andet glarmester med døgnvagt i Ikast, Herning og andre steder i Midtjylland, således du kan få løst akutte opgaver, når det passer dig.
Hvis der har været indbrud i dit hjem eller andet, som kræver akut hjælp kan du ringe til Glas & Rammer!
Vi håndterer opgaver indenfor glasarbejde, facader og fugearbejde i hele Midtjylland, og det gør vi med stor fleksibilitet, da vi ønsker et tæt samarbejde med dig.

Derudover er vi også yderst professionelle i forbindelse med udførslen af vores arbejde. Det er gældende lige fra første kontakt til opgaven er løst. Det er ikke blot processen, vi ynder at gøre så professionel som muligt, det vigtigste for os er, at du er tilfreds med resultatet. Derfor er vi meget bevidste om kvalitet i arbejdet, så du altid får det bedste resultat.

Meget mere end kun glasarbejde

Glas & Rammer tilbyder håndtering af en bred vifte af mindre og større opgaver indenfor arbejde med glas, facader, døre og meget mere. Ikke kun udskiftning af vinduer eller døre, men vi kan også effektivt hjælpe dig med opgaver som f.eks  indramning, punkterede vinduer, bilrudeskift, facadeopsætning, rudeskift og meget andet.

Vi har et hold af medarbejdere, der er specialiserede inden for forskellige områder, så du er sikret et godt resultat, uanset om du skal have skiftet en bilrude eller opsat et nyt vinduesparti foran butikken.

Profesionelle med mange års erfaring i branchen

Vores store erfaringsgrundlag og brede kompetencefelt gør, at vi kan håndtere opgaver for både private og erhverv. Er du eksempelvis butiksejer, ved vi, at det er vigtigt for dig, at din butik tager sig godt ud udefra. Det er også gældende, hvis man har kontorer, mødelokaler og andet.

For at det kan se godt ud udefra, er det oftest vigtigt, at der er nogle flotte ruder, vinduespartier og facader. Det er også opgaver vi varetager, og der er ingen opgaver, der er for store for os. Med et godt samarbejde og effektive arbejdstimer, er vi sikre på, at vi kan løse de opgaver, du end måtte have behov for at få løst.

Få et uforpligtende tilbud på din næste glarmesteropgave