​Døgnvagt

Tlf: 97 15 12 51

Her finder du os

Merkurvej 4D
7430, Ikast​

Glas & Rammer ApS
Merkurvej 4D
7430 Ikast
Tlf.: 97 15 12 51
CVR: 29618798
info@glasogrammer.dk

Glarmester i Herning - Glas & Rammer klarer opgaven

Hos Glas & Rammer er vi specialister i glas, facader, fuger og indramning til både private og virksomheder. Vi har mange års erfaring med traditionelle glas- og glarmesteropgaver og står klar til at hjælpe med alt fra udskiftning af bilruder og reparation af butiksfacader til flotte spejle i specialmål og holdbare KPK vinduer til hjemmet. Vores team af dygtige og højt kvalificerede glarmestre, tømrere og fugefolk sørger for at arbejdet er af højeste standard - hver gang.

Vi servicerer hele Midtjylland

Vores base i Ikast giver os det bedste udgangspunkt for at servicere Herning og resten af Midtjylland. Vi kan hurtigt rykke ud ved akutte glasskader eller tage et møde ansigt til ansigt omkring dit projekt, så du er sikker på, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Du kan også besøge vores butik og få en uforpligtende snak om dine opgaver og se vores store udvalg af malerier, billeder og glaskunst. Hos Glas & Rammer er ingen opgave for stor eller for lille, så tøv ikke med at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig. 

Glarmester døgnvagt ved akut skade 

Er butikkens glasmontre splintret, eller er der sket skade på dit indgangsparti? Hos Glas & Rammer står vi altid klar til at hjælpe når skaden er sket - også selvom det er udenfor almindelig kontortid. Med vores døgnservice kan du få hjælp 24/7, og vi rykker hurtigt ud, så du kan tage skaden i opløbet og sørge for at dit hjem eller din virksomhed altid er beskyttet.

Kontakt vores glarmester døgnvagt på tlf. 97 15 12 51

Få et tilbud på din næste glarmesteropgave

Vi står klar til at hjælpe med alle typer glarmesteropgaver, store som små, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop den opgave eller det projekt, du står med. Uanset hvad du måtte have i tankerne, eller hvornår du har brug for assistance, så finder vi det bedste tilbud til dine behov. 

Ring til os på tlf. 78 75 22 98 eller send en e-mail til info@glasogrammer.dk​, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

​Firmaoplysninger

Glas & Rammer ApS

​​CVR: 29618798

Åbningstider i butikken

Mandag - Torsdag: kl 13:00-17:00

Fredag: 13:00-16:00

Adresse information​

Merkurvej 4D. 7430 Ikast

​Find os med Google Map's

Kontaktoplysninger

Telefon: 97 15 12 51

​E-mail: info@glasogrammer.dk